atpp collections
Keresés
Close this search box.

ATPP Sporttáska

Az ATPP Sporttáska edzőterembe való táska egy egyedi kialakítású, fekete színű, 52 x 25 x 27 cm-es méretű, ami azt jelenti, hogy mindent bele tudtok helyezni, amire szükségetek van az edzés során. A táska hordható vállon, vagy akár kézben is a füleinek köszönhetően, amelyeket tépőzárral foghattok össze.

Termékeink kizárólag csak csomagokban érhetők el, egyesével nem megvásárolhatók. Ha szeretnéd megvásárolni, az alábbi gombra kattintva összeválogathatod mikre van szükséged

ATPP Sporttáska

Kategória Címkék ,

Az ATPP Sporttáska edzőterembe való táska egy egyedi kialakítású, fekete színű, 52 x 25 x 27 cm-es méretű, ami azt jelenti, hogy mindent bele tudtok helyezni, amire szükségetek van az edzés során. A táska hordható vállon, vagy akár kézben is a füleinek köszönhetően, amelyeket tépőzárral foghattok össze. A táskának az elején, hátulján és oldalán is van külön cipzárós ‘férőhely/zseb’ – biztosítva az egyéb eszközök, táplálékkiegészítők, tisztasági eszközök – edzőruháktól való elkülönítését.

2 típusú logó található rajta, az ‘ATPP’ – a táska egyik oldalán, illetve a standard, jól megszokott figura/ikon a hátoldalán.

Mosása: Kézzel öblítsd langyos vízben, NE áztasd és mosógépben NE mosd!

Az ATPP Sporttáska előnyei:

  • jó minőségű poliészter anyagú
  • nagy tárolóhelyet biztosít
  • 3 cipzárós zsebbel/férőhellyel rendelkezik
  • vállpánttal, tépőzáras fülekkel ellátott
  • viselése kényelmes
Shopping Cart