atpp collections
Keresés
Close this search box.

Kezdő ATPP csomag

40000 Ft

A csomag tartalma:

  1. 1db ATPP Sporttáska
  2. 1db ATPP Gurtni
  3. 1db ATPP Edzőkesztyű
+választható:
  • 1db ATPP Csuklóbandázs vagy 1db Térdbandázs
  • 1db ATPP Steel Shaker vagy 1db 3 részes shaker fekete/fehér színben
  • 1db ATPP Mikrofiber vagy 1db Pamut Törölköző

A csomagot ingyenes kiszállítással szerezheted be!

Cikkszám: ATPP01 Kategória: Címkék: ,

ATPP Sporttáska

Az ATPP Sporttáska edzőterembe való táska egy egyedi kialakítású, fekete színű, 52 x 25 x 27 cm-es méretű, ami azt jelenti, hogy mindent bele tudtok helyezni, amire szükségetek van az edzés során. A táska hordható vállon, vagy akár kézben is a füleinek köszönhetően, amelyeket tépőzárral foghattok össze.

ATPP Gurtni

Az ATPP Gurtni egy hurokkal ellátott gurtni, ami a fogás erősítésére szolgál, amit a nehéz húzóedzések (pl: Hát edzésnél) során használhatunk ki.

ATPP Edzőkesztyű

Az ATPP Kesztyű  egy egyedi stílusú, tépőzáras csuklószorító résszel ellátott edzőkesztyű, ami védi a kezet a horzsolásoktól, bőrkeményedésektől, jobb stabilitást és markolást biztosít, illetve a csuklót is fixálja, stabilan tartja.

S
M
L
XL
2XL
ATPP Csuklóbandázs ATPP Térdbandázs
ATPP Steel shaker ATPP 3 részes shaker - fekete ATPP 3 részes shaker - fehér
ATPP pamut törcsi ATPP mikrofiber törcsi

Availability: 30 készleten

A kezdő csomagban összeválogattuk a legjobb eszközöket, amikre mindenképpen szükséged lesz, ha belevágsz az átalakulásba. INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1x ATPP Sporttáska

Az ATPP Sporttáska edzőterembe való táska egy egyedi kialakítású,fekete színű, 52 x 25 x 27 cm-es méretű, ami azt jelenti, hogy mindent bele tudtok helyezni, amire szükségetek van az edzés során. A táska hordható vállon,vagy akár kézben is a füleinek köszönhetően, amelyeket tépőzárral foghattok össze.

1x ATPP Gurtni

Az ATPP Gurtni egy hurokkal ellátott gurtni, ami a fogás erősítésére szolgál, amit a nehéz húzóedzések (pl: Hát edzésnél) során használhatunk ki.

1x ATPP Kesztyű

Az ATPP Kesztyű  egy egyedi stílusú, tépőzáras csuklószorító résszel ellátott edzőkesztyű, amivédi a kezet a horzsolásoktól, bőrkeményedésektől, jobb stabilitást és markolást biztosít, illetve a csuklót is fixálja, stabilan tartja.

Plusz választhatsz, hogy ezek mellett az alábbiak közül mik azok, amikre még a legnagyobb szükséged van:

ATPP Edzőkesztyű

Méret

S, M, L, XL, 2XL

Shopping Cart